06 2286 80 82

Over Kantelbrug

Uit een eigen voorliefde voor het restaureren van oude auto’s zijn we gestart met het ontwikkelen en produceren van Kantelbruggen, autospit, rotisserie, restauratiebruggen.

Door onze eigen ervaring en 3 grote restauraties verder kwamen we tot de conclusie dat de werkzaamheden aan de carrosserie makkelijker gedaan moesten kunnen worden. We besloten dan maar zelf aan de slag te gaan. Na de nodige ontwerpen het testen en verbeteren ontstond de Basic lijn die door zijn hoge kwaliteit direct alle goedkeuringen kreeg NEN-EN-ISO 12100: 2006 en 2006/42/EG machinerichtlijn. 

De start Kantelbrug

Op 1 januari 2015 zijn we gestart met de verkoop van onze Kantelbrug Basic. Na het door ontwikkelen van de Basic lijn ontstond de Easy Lift lijn. Met als ons paradepaard de “Easy Lift DeLuxe”. Inmiddels zijn onze Kantelbruggen dan ook al geleverd aan tevreden klanten in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk. Bekijk onze YouTube Film op deze site en overtuig u zelf van het gebruiksgemak van de HMD Creations Kantelbrug. Wij wensen U veel gebruiksgemak met onze kantelbruggen.

Harald Maas
HMD Creations